مرکز بهداشت ساری
۱۳۹۷ جمعه ۳ اسفند
br ENGLISH
تاریخ: 1397/10/27 تعداد بازدید: 9
غذاهاي آماده وچرب دشمن سلامتي
مهمترين علت مرگ ومير در كشور بيماريهاي غير واگير بشمار مي رود كه 82 درصد را به خود اختصاص داد .

غذاهاي آماده وچرب دشمن سلامتي

مهمترين علت مرگ ومير در كشور بيماريهاي غير واگير بشمار مي رود كه 82 درصد را به خود اختصاص داد .

 دكتر عقيل برزگر درگفتگو باروابط عمومي مركز بهداشت شهرستان ساري :

يكي از مهمترين عوامل خطر بيماريهاي غير واگير تغذيه نامناسب ومصرف زياد قند ،نمك وچربي است .از اقدامات مهم در كاهش بروز بيماريهاي غير واگير ترويج فرهنگ تغذيه سالم است.

وي به آثار نامطلوب و نگران كننده چاقي در مازندران اشاره كرد و گفت: آموزش وبرنامه هاي اجرايي جهت جلوگيري از اضافه وزن وچاقي ضروري است

در همين راستا جهت ارتقاء سواد تغذيه اي گروه هدف(عموم جامعه) پويش ملي آموزش همگاني تغذيه در سراسر استان اجرا ميگردد

برزگر گفت: نهمين پويش ملي تغذيه با تاكيد بر شعار:

 "از امروز با تغذيه سالم براي فردايي بهتر" از تاريخ 20 دي تا 4 بهمن با اهداف ذيل در حال اجرا مي باشد

ü    -ارتقا آگاهي ،نگرش وعملكرد مردم جامعه در خصوص كاهش مصرف قند ،نمك وچربي

ü    -حساس سازي وترغيب صنايع غذايي براي توليد محصولات غذايي كم قند ،نمك وچربي

ü   -حساس  سازي وجلب همكاري رسانه هاي جمعي براي آموزش مردم وفرهنگ سازي تغذيه صحيح

 

غذاهاي آماده وچرب دشمن سلامتي
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal